SAP Business One

Az SAP több mint 30 éves vállalatirányítási szoftver-tapasztalata alapján úgy alakította ki az SAP Business One-t, hogy méret, tartalom és költség szempontjából egyaránt optimálisan illeszkedhessen az adott vállalat működési jellegzetességeihez, és a siker szempontjából leglényegesebb folyamatokat vegye célba.

Az SAP Business One olyan integrált vállalatirányítási és ügyviteli szoftver-rendszer, amely a néhány száz millió és pár milliárd forint közötti éves árbevételű vállalkozások számára nyújt azonnali és hosszú távú segítséget.

Az SAP Business One percre pontos és egységes áttekintést ad az ügyfélkapcsolat menedzsmentben, a termelésben és a pénzügyben zajló eseményekről. A könnyen kezelhető, hatékony működésű SAP Business One az Ön kezébe adja az irányítást, és ellátja olyan kulcsfontosságú, naprakész infromációkkal, amelyek nélkülözhetetlenek a megalapozott üzleti döntések meghozatalához.

Az SAP Business One nélkül a régi, szigetszerű rendszerek elkülönítetten kezelik az információkat. Így nehéz egyszerre hozzáférni a különböző részrendszerekből szükséges adatokhoz. Emellett a sok különálló rendszer karbantartása is költséges.

Az SAP Business One segítségével folyamatosan kézben tarthatja vállalkozását, és percre pontos, egységes képet kaphat a kulcsfontosságú üzleti infromációkról a teljes szervezetben, a beépített CRM-, pénzügyi és gyártási szolgáltatásoknak köszönhetően.

SAP Business One információ kérés

Érdeklődő neve: *
Cég név: *
E-Mail cím: *
Telefonszám:
Megjegyzés:
SPAM védelem:

 

Google+: Ajánlja Ön is!

Vállalkozz digitálisan

Pályázzon Ön is a Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan! programjában és modernizálja vállalkozását EU-s támogatások segítségével! További részletek itt találhatók.

Segíthetünk?

Segithetünk?Telefon
06/30-540-9656
e-mail
info@onliveit.eu

Tűzvonalban


TűzvonalbanIsmerje meg az SAP Business One vállalatirányítási rendszert működés közben! Látogassa meg velünk az egyik partnerünket és bemutatjuk milyen módon nyújt átfogó megoldást az SAP Business One ügyviteli rendszer a vállalat életében felmerülő kihívásokra.Tovább...

SBO On Live


SAP Business One On LiveIsmerje meg az SAP Business One ügyviteli rendszert a karosszékében ülve! Vegyen részt a webes konferenciánkon és a legkényelmesebb módon mutatjuk be az SAP Business One vállalatirányítási rendszert!Tovább...

Rendezvénynaptár

OnLiveIT Kft.