SAP Business One bevezetés

SAP Business One bevezetés

Az OnLiveIT Kft. fő profilja az SAP Business One rendszer forgalmazása és a rendszer vásárlónál történő bevezetése. A bevezetési folyamat minőségbiztosítása érdekében cégünk előredefiniált projekt forgaltókönyv alapján jár el, amely messzemenőkig biztosítja a hatékony és célravezető projekt menetet, világos útmutatást adva a projekt egyes fázisaiban zajló folyamatokról és feladatokról.

A bevezetést végző kollégáink több éves tapasztalattal rendelkeznek, így a bevezetés minden fázisában biztosítják a szükséges szakmai és projekt irányítást.

A projekt főbb fázisai az alábbiak:

  • Projekt szervezet felállítása
  • Folyamat felmérés
  • Alkalmazási javaslat elkészítése/elfogadása
  • Implemetáció, rendszer paraméterezés
  • Oktatás
  • Tesztrendszer
  • Éles rendszer indulás támogatással
  • Projekt zárás

Kollégáink a sikeres bevezetés után is rendelkezésre állnak, szükség szerint folyamatos támogatást biztosítanak a rendszer üzemszerű használatához, a használat során felmerülő új igények implementálásához.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szeretne többet megtudni az SAP Business One bevezetési folyamatával kapcsolatban kérjük töltse ki az alábbi információ kérő űrlapot!

SAP Business One bevezetés információ kérés

Érdeklődő neve: *
Cég név: *
E-Mail cím: *
Telefonszám:
Megjegyzés:
SPAM védelem:

 

 

Google+: Ajánlja Ön is!

Vállalkozz digitálisan

Pályázzon Ön is a Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan! programjában és modernizálja vállalkozását EU-s támogatások segítségével! További részletek itt találhatók.

Segíthetünk?

Segithetünk?Telefon
06/30-540-9656
e-mail
info@onliveit.eu

Tűzvonalban


TűzvonalbanIsmerje meg az SAP Business One vállalatirányítási rendszert működés közben! Látogassa meg velünk az egyik partnerünket és bemutatjuk milyen módon nyújt átfogó megoldást az SAP Business One ügyviteli rendszer a vállalat életében felmerülő kihívásokra.Tovább...

SBO On Live


SAP Business One On LiveIsmerje meg az SAP Business One ügyviteli rendszert a karosszékében ülve! Vegyen részt a webes konferenciánkon és a legkényelmesebb módon mutatjuk be az SAP Business One vállalatirányítási rendszert!Tovább...

Rendezvénynaptár

OnLiveIT Kft.