Integrált Irányítási Rendszer Bevezetés

Üssön két legyet egy csapásra!

Az SAP Business One rendszer bevezetésével egyidőben vezessen be irányítási rendszert is cégénél, vagy frissítse és egészítse ki meglévő rendszerét új követelményszabványokkal!

Miért lennének cégének "ISO-s folyamatai" és egy vállalatirányítási rendszere, amikor ez a két dolog lehet ugyanaz is!?

A hagyományos SAP Business One bevezetés során is feltérképezésre kerülnek a vállalati folyamatok és bizonyos mértékig, minden konzulens cég törekszik azok optimalizálására, jellemzően a pénzügyi területekre fókuszálva. Mi ezt az optimalizálást professzionális, a nemzetközi szabványosításban elfogadott sztenderdek szerint is el tudjuk végezni hozzáértő munkatársaink segítségével.

Számos megoldást kínálnak a szabványok a cégek működésének számos területére, legyen szó környezetvédelemről vagy információbiztonságról. Egyesek azt mondják: mi az Ön cégére szabjuk az ISO szabványokra épülő rendszerét, mi ennél tovább megyünk, mi egy olyan ISO szabvány szerinti vállaltirányítási rendszert vezetünk be Önnél, amely a bevezetésre kerülő SAP Business One rendszeren alapul, de figyelembe veszi és a lehetőséget kihasználva magában foglalja a kiválasztott szabvány követelményeit is!

Az SAP Business One bevezetésekor az Önök által kiválasztott szabványok követelményeit integrálni tudjuk rendszerünkbe. Amennyiben Önök már rendelkeznek bármilyen ISO tanúsítással cégünk alkalmas a meglévő rendszerük fejlesztésére és komplex informatikai támogatására. Ha igény merül fel úgy meglévő rendszerüket optimalizáljuk, egyszerűsítjük vagy akár teljesen új szabványok követelményeivel egészítjük ki azt. (KIR, MEBIR, IBIR, stb.)

Amennyiben már tartottak önöknél külső fél általi vizsgálatot, úgy már megtapasztalhatták az auditot megelőző sietős munkával járó napokat, a rendrakást. A mi rendszerünkben erre nem lesz többé szükség! Nem kell kinyomtatni aláírni lefűzni és táblázatba foglalni látszólag felesleges dolgokat. A szabályokat és a kereteket maga az SAP Business One adja és ugyanez a rendszerből kinyerhető minden audit bizonyíték is! A felelősségeket és hatásköröket jogosultságok szabják meg!
Hosszútávon egyszerűbb könnyen betartható működési kereteket biztosítunk cégének, mely transzparens és átlátható egy külső felülvizsgáló szervezet számára is.

Az irányítási rendszerek tanúsítása sem lehet gond számunkra. A rendszerek külső tanúsításának sikerességéért garanciát vállalunk!

Számos szabvány követelményét integrálhatja SBO rendszerébe, vagy kérheti azok teljeskörű bevezetését:

  1. Minőség irányítási rendszer (ISO9001)
  2. Környezet irányítási rendszer (ISO14001)
  3. Munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszer (MEBIR)
  4. Információ Biztonsági Irányítási Rendszer (IBIR)

Ha felkeltettük az érdeklősété és további információkra lenne szüksége, kérem töltse ki az alábbi űrlapot és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Irányítási Rendszer Integráció

Érdeklődő neve: *
Cég név: *
E-Mail cím: *
Telefonszám:
Irányítási rendszer:
Megjegyzés:
SPAM védelem:

 

Google+: Ajánlja Ön is!

Vállalkozz digitálisan

Pályázzon Ön is a Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan! programjában és modernizálja vállalkozását EU-s támogatások segítségével! További részletek itt találhatók.

Segíthetünk?

Segithetünk?Telefon
06/30-540-9656
e-mail
info@onliveit.eu

Tűzvonalban


TűzvonalbanIsmerje meg az SAP Business One vállalatirányítási rendszert működés közben! Látogassa meg velünk az egyik partnerünket és bemutatjuk milyen módon nyújt átfogó megoldást az SAP Business One ügyviteli rendszer a vállalat életében felmerülő kihívásokra.Tovább...

SBO On Live


SAP Business One On LiveIsmerje meg az SAP Business One ügyviteli rendszert a karosszékében ülve! Vegyen részt a webes konferenciánkon és a legkényelmesebb módon mutatjuk be az SAP Business One vállalatirányítási rendszert!Tovább...

Rendezvénynaptár

OnLiveIT Kft.