OMA Stock

OnLiveIT Mobil Agent - Stock

A rendszer kifejlesztésével az volt a célunk, hogy megszüntessük az ügyviteli rendszerek irodához kötöttségét és elérhetővé tegyük a készletkezelési funkciókat a raktárak legeldugottabb zugaiban is.

A raktározási tevékenység, készletkezelési feladatok, bár sok esetben a cég telephelyén, az ügyviteli program közelében folynak, mégis - a raktárak ipari jellegéből adódóan – mostohagyermekei az ügyviteli rendszereknek.

Az OMA Stock rendszer némileg más kommunikációs technológiák (WiFi) és eszközök (vonalkódolvasó kézi terminál) felhasználásával, de ugyanazt a célt kívánja elérni, mint az OMA Sales, vagyis elvinni az ügyviteli folyamatokat egészen a munkavágézés helyéig, akár a raktár legtávolabbi pontjáig is, ezzel segítve a raktárosokat a készletkezelési munkájukban.

A létrehozott rendszer teljeskörűen támogatja az adatok on-line elérését, a szokásos készletkezelési tevékenységek elvégzését.

A felhasználói jogosultságkezelésben beállítottaknak megfelelően a program kezelői az alábbi funkciókat érhetik el a rendszerben:

  • Cikk adatok lekérdezése
  • Raktári kiadás
  • Raktári bevételezés
  • Raktári átadás
  • Leltározás
  • Vevői árukiadás/szállítás
  • Szállítói bevételezés

A berögzített adatok - a kialakítás függvényében - vagy azonnal élő bizonylatként, vagy bizonylattervezetként jelennek meg a rendszerben. Az ilyen módon rögzített adatok az SAP Business One-ban teljesen megegyeznek az irodai felhasználók által rögzített tételekkel, de igény esetén ellenőrző, figyelmeztető funkciók is köthetők hozzájuk.

OMA Stock információ kérés

Érdeklődő neve: *
Cég név: *
E-Mail cím: *
Telefonszám:
Megjegyzés:
SPAM védelem:

 

Google+: Ajánlja Ön is!

Vállalkozz digitálisan

Pályázzon Ön is a Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan! programjában és modernizálja vállalkozását EU-s támogatások segítségével! További részletek itt találhatók.

Segíthetünk?

Segithetünk?Telefon
06/30-540-9656
e-mail
info@onliveit.eu

Tűzvonalban


TűzvonalbanIsmerje meg az SAP Business One vállalatirányítási rendszert működés közben! Látogassa meg velünk az egyik partnerünket és bemutatjuk milyen módon nyújt átfogó megoldást az SAP Business One ügyviteli rendszer a vállalat életében felmerülő kihívásokra.Tovább...

SBO On Live


SAP Business One On LiveIsmerje meg az SAP Business One ügyviteli rendszert a karosszékében ülve! Vegyen részt a webes konferenciánkon és a legkényelmesebb módon mutatjuk be az SAP Business One vállalatirányítási rendszert!Tovább...

Rendezvénynaptár

OnLiveIT Kft.