OMA Sales

OnLiveIT Mobil Agent - Sales

A rendszer kifejlesztésével az volt a célunk, hogy az irodai környezetből kivigyük az SAP Business One rendszert az „utcára” és olyan környezetben is elérhetővé tegyük az SAP Business One funkcionalitását, ahol az egyébként - a munkavégzés sajátosságaiból adódóan - nem használható.

A program kialakításánál kiemelten fontos szempontként vettük figyelembe, hogy olyan megoldást készítsünk, amely felszabadítja a rendszert a meglévő platform korlátoktól, és szinte bármely ma ismert eszközön és operációs rendszeren futtatható megoldást nyújtson. A program architektúrális felépítéséből adódóan alkalmas bármely ügyviteli rendszerhez való illesztésre.

Az alkalmazás a „terepen” dolgozó értékesítési kollégáknak nyújt hatékony segítséget azáltal, hogy a központtól távol is elérhetővé teszi a rendszerben tárolt, törzs- és készlet adatokat, illetve lehetővé teszi a közvetlen ajánlat vagy megrendelés rögzítését az ügyviteli rendszerbe.

A modern hálózati technológiák (3G, HSDPA, UMTS) lehetővé teszik, hogy ma már hétköznapi eszközök (mobil telefon, PDA, stb.) felhasználásával távoli felhasználók is csatlakozhassanak a vállalati infrastruktúrához.

A felhasználói jogosultságkezelésben beállítottaknak megfelelően a program kezelői az alábbi funkciókat érhetik el a rendszerben:

  • Ügyféladatok karbantartása
  • Vevői kintlevőségek áttekintése
  • Ajánlat készítés
  • Rendelés készítés
  • Tankolások rögzítése
  • Egyedi bolt felmérések, statisztikák rögzítése

A berögzített adatok - a kialakítás függvényében - vagy azonnal élő bizonylatként vagy bizonylattervezetként jelennek meg a rendszerben.

Az ilyen módon rögzített adatok az SAP Business One-ban teljesen megegyeznek az irodai felhasználók által rögzített tételekkel, de igény esetén ellenőrző, figyelmeztető funkciók is köthetők hozzájuk.

OMA Sales információ kérés

Érdeklődő neve: *
Cég név: *
E-Mail cím: *
Telefonszám:
Megjegyzés:
SPAM védelem:

 

Google+: Ajánlja Ön is!

Vállalkozz digitálisan

Pályázzon Ön is a Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan! programjában és modernizálja vállalkozását EU-s támogatások segítségével! További részletek itt találhatók.

Segíthetünk?

Segithetünk?Telefon
06/30-540-9656
e-mail
info@onliveit.eu

Tűzvonalban


TűzvonalbanIsmerje meg az SAP Business One vállalatirányítási rendszert működés közben! Látogassa meg velünk az egyik partnerünket és bemutatjuk milyen módon nyújt átfogó megoldást az SAP Business One ügyviteli rendszer a vállalat életében felmerülő kihívásokra.Tovább...

SBO On Live


SAP Business One On LiveIsmerje meg az SAP Business One ügyviteli rendszert a karosszékében ülve! Vegyen részt a webes konferenciánkon és a legkényelmesebb módon mutatjuk be az SAP Business One vállalatirányítási rendszert!Tovább...

Rendezvénynaptár

OnLiveIT Kft.