OnLiveIT Jövedéki Nyilvántartás

OnLiveIT Jövedéki Nyilvántartás

Beintegrálódva a SAP Business One rendszerbe - a hibák minimálisra csökkentésével támogatja a vállalat zavartalan működését, hogy a törvények által szabályozott jövedéki termék forgalmazás és felhasználás az előírásoknak megfeleljen.

A jövedéki termékek előállítása, feldolgozása, tárolása az adó megfizetéséig csak adóraktárban történhet. Az adóraktár az a hely, ahol az illetékes nemzeti hatóságok által kiadott külön engedély birtokában jövedékiadó- köteles termékek előállítása, adózatlan tárolása, átvétele, kiadása végezhető.

Az ilyen raktárak kiemelt figyelmet kapnak a Nemzeti Adó és Vámhivataltól gyakori adóellenőrzések formájában, ahol a legkisebb hiba is súlyos százezrekbe kerülhet.

Ezért fejlesztettük ki a OnLiveIT Jövedéki Terméknyilvántartás rendszert mely a hibák minimálisra csökkentésével támogatja a vállalat zavartalan működését.

A modul végig kíséri a teljes adóraktári életciklust, a raktárra vételt, a kísérő okmányok kiállítását (EKO / TKO), a termékmérleg vezetését, az adóraktári vevőnyilvántartás vezetését, a termelési napló vezetését a mintavételi nyilvántartást, zárjegy és hivatalos zár nyilvántartását.

A jövedéki nyilvántartás a bevallásokhoz, kimutatásokhoz szükséges valamennyi információt az SAP Business One ügyviteli rendszet által kezelt kereskedelmi, logisztikai, számviteli adatokból nyeri. Az integráltságnak köszönhetően használatával elkerülhető az adatok többszöri rögzítése - az ebből eredő hibalehetőség -, bármikor naprakész, pontos adatok szolgáltathatók a vállalatirányítási rendszerből.

Jövedéki Nyilvántartó információ kérés

Érdeklődő neve: *
Cég név: *
E-Mail cím: *
Telefonszám:
Megjegyzés:
SPAM védelem:

 

Google+: Ajánlja Ön is!

Vállalkozz digitálisan

Pályázzon Ön is a Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan! programjában és modernizálja vállalkozását EU-s támogatások segítségével! További részletek itt találhatók.

OnLiveIT Kft.