Referencialátogatás

Tűzvonalban - Éles rendszerbemutató

Ismerje meg az SAP Business One-t működés közben!

Látogassa meg velünk az egyik partnerünket és bemutatjuk milyen módon nyújt átfogó megoldást az SAP Business One integrált ügyviteli rendszer a vállalat életében felmerülő kihívásokra.

Az elmúlt évek alatt végzett bevezetéseink során valódi ügyviteli problémákra kellett megoldást nyújtanunk ügyfeleink számára, mely megoldások megismerése által sokkal többet tudhat meg a vállalatirányítási rendszer használhatóságáról, valós környezetben nyújtott teljesítményéről, mint több órányi marketing ízű ERP rendszer bemutató alkalmával.

Az OnliveIT Kft. referenciapartnereinél lehetősége van igazi vállalati környezetben megismerni az SAP Business One-t: Kollégáink ismertetik a kialakított rendszer jellemzőit, működés közben bemutatják az ügyviteli rendszert, majd kötetlen beszélgetés során megismerheti vendéglátónk tapasztalatait az SAP Business One-nal és az OnLiveIT-vel kapcsolatban.

A beszélgetés folyamán - megismerve az Önök problémáit - kollégáink részletes tájékoztatást nyújtanak az ügyviteli rendszer alkalmazhatóságáról, a bevezetés várható időtartamáról, költségeiről, a 2008-as évben elérhető pályázati támogatásokról, finanszírozási lehetőségekről.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és résztvenne partnerünknél tartott ügyviteli rendszer bemutatónkon, vagy szeretne tájékoztatást kapni az SAP Business One-nal kapcsolatban kérem regisztráljon az alábbi űrlap kitöltésével!

Tűzvonalban regisztráció
Név: *
Beosztás:
Cég név: *
E-mail cím: *
Telefonszám: *
Bemutató időpontja:
SPAM védelem:

 

Google+: Ajánlja Ön is!

Vállalkozz digitálisan

Pályázzon Ön is a Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan! programjában és modernizálja vállalkozását EU-s támogatások segítségével! További részletek itt találhatók.

Segíthetünk?

Segithetünk?Telefon
06/30-540-9656
e-mail
info@onliveit.eu

SBO On Live


SAP Business One On LiveIsmerje meg az SAP Business One ügyviteli rendszert a karosszékében ülve! Vegyen részt a webes konferenciánkon és a legkényelmesebb módon mutatjuk be az SAP Business One vállalatirányítási rendszert!Tovább...

Rendezvénynaptár

OnLiveIT Kft.