SAP Business One On Live

SAP Business One On Live

Ismerje meg az SAP Business One-t a karosszékében ülve!

Mi az OnLiveIT-nél fontosnak tartjuk, hogy minden - a technika által nyújtott - lehetőséggel éljünk és rendelkezésére álljunk ügyfeleinknek. Az elmúlt időben az internetes kommunikáció területén végbement gyors fejlődésnek köszönhetően elérkezettnek látjuk az időt arra, hogy a webes konferencia szolgáltatásokat is felvegyük eszközpalettánkra és - amikor nélkülözhető a személyes találkozás - ezen eszközök segítségével is kommunikáljunk.

Mivel a rendelkezésre álló megoldások kiválóan alkalmasak program bemutatók tartására úgy határoztunk, hogy úttörő jelleggel, meghírdetjük az "SAP Business One On Live" prezentációs sorozatunkat. Ha Ön szeretné megismerni az SAP Business One-ban rejlő lehetőségeket és nyitott a modern technika liránt, vagy csak néhány liter benzin megspórolásával szeretne hozzájárulni a globális felmelegedés elleni küzdelemhez, kérjük regisztráljon az előadásra!

A webes szeminárium során tájékoztatást kaphat az SAP Business One bevezetésével kapcsolatos valamennyi kérdésre: a rendszer alkalmazhatóságáról, a bevezetés várható időtartamáról, költségeiről, a 2009-es évben elérhető pályázati támogatásokról, finanszírozási lehetőségekről.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és résztvenne újszerű bemutatónkon, vagy először csak szeretne tájékoztatást kapni az SAP Business One-nal kapcsolatban, kérem regisztráljon az alábbi űrlap kitöltésével!

SAP Business One On Live regisztráció
Név: *
Cég név: *
Beosztás:
E-mail cím: *
Telefonszám: *
Konferencia időpontja:
SPAM védelem:

 

Google+: Ajánlja Ön is!

Vállalkozz digitálisan

Pályázzon Ön is a Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan! programjában és modernizálja vállalkozását EU-s támogatások segítségével! További részletek itt találhatók.

Segíthetünk?

Segithetünk?Telefon
06/30-540-9656
e-mail
info@onliveit.eu

Tűzvonalban


TűzvonalbanIsmerje meg az SAP Business One vállalatirányítási rendszert működés közben! Látogassa meg velünk az egyik partnerünket és bemutatjuk milyen módon nyújt átfogó megoldást az SAP Business One ügyviteli rendszer a vállalat életében felmerülő kihívásokra.Tovább...

Rendezvénynaptár

OnLiveIT Kft.