Jogi nyilatkozat

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, illetve egyéb anyagokat a OnLiveIT Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé. A onliveit.eu (.com, .net, .org, .info, .hu) weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A onliveit.eu (.com, .net, .org, .info, .hu) oldalai, illetve ezek tartalma, vagy részletei szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a OnLiveIT Kft. jogosult.

Az oldalakon található logók, termék- és márkanevek azok tulajdonosainak kizárólagos védjegyei, ezeket csak az illetékes gyártó, szervezet, illetve cég engedélyével lehet felhasználni.

A OnLiveIT Kft. semmilyen jellegű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására, vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más anyagok tekintetében.

A OnLiveIT Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket - külön megállapodás hiányában - korlátozza, vagy megszüntesse. A OnLiveIT Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos, vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérthetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért a OnLiveIT Kft. semminemű felelősséget nem vállal.

A OnLiveIT Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért sem, amelyekhez a onliveit.eu (.com, .net, .org, .info, .hu) weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

 

Google+: Ajánlja Ön is!

Vállalkozz digitálisan

Pályázzon Ön is a Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan! programjában és modernizálja vállalkozását EU-s támogatások segítségével! További részletek itt találhatók.

Segíthetünk?

Segithetünk?Telefon
06/30-540-9656
e-mail
info@onliveit.eu

Tűzvonalban


TűzvonalbanIsmerje meg az SAP Business One vállalatirányítási rendszert működés közben! Látogassa meg velünk az egyik partnerünket és bemutatjuk milyen módon nyújt átfogó megoldást az SAP Business One ügyviteli rendszer a vállalat életében felmerülő kihívásokra.Tovább...

SBO On Live


SAP Business One On LiveIsmerje meg az SAP Business One ügyviteli rendszert a karosszékében ülve! Vegyen részt a webes konferenciánkon és a legkényelmesebb módon mutatjuk be az SAP Business One vállalatirányítási rendszert!Tovább...
OnLiveIT Kft.