OnLiveIT logoOnLiveIT Kft.

Cégünk azzal a szándékkal jött létre, hogy a vállalati informatika területén szerzett évtizedes tapasztalatainkkal és az információ technológiai ipar legfejlettebb szoftver és hardver eszközeivel álljunk ügyfeleink szolgálatára.

Célunk, hogy olyan megoldásokat ajánljunk a szolgáltatásaink iránt érdeklődőknek, melyek nem csak egyedi problémákra nyújtanak gyógyírt, hanem valódi termelőerővé teszik szállítóink termékeiben megtestesülő tudást.

"Mivel ügyfeleinknek a valós életben kell helytállniuk, ezért az általunk nyújtott szolgáltatások is a mindennapok problémáira és kihívásaira adnak megoldásokat."

Valljuk, hogy az informatikai rendszerek, bár egyre fontosabb helyet foglalnak el a cégek életében, feladatuk a vállalati értékteremtő folyamatok minél hatékonyabb kiszolgálása, nem pedig az uralkodás azok felett.

Termék portfóliónk összeállításánál különös hangsúlyt fektettünk arra, hogy a kiválasztott szoftverek, hardverek alkalmasak legyenek egy harmónikus informatikai infrastruktúra kialakítására, amely hosszú évekre biztos hátteret nyújva, szolgálja tulajdonosát.

 

Google+: Ajánlja Ön is!

Vállalkozz digitálisan

Pályázzon Ön is a Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan! programjában és modernizálja vállalkozását EU-s támogatások segítségével! További részletek itt találhatók.

Segíthetünk?

Segithetünk?Telefon
06/30-540-9656
e-mail
info@onliveit.eu

Tűzvonalban


TűzvonalbanIsmerje meg az SAP Business One vállalatirányítási rendszert működés közben! Látogassa meg velünk az egyik partnerünket és bemutatjuk milyen módon nyújt átfogó megoldást az SAP Business One ügyviteli rendszer a vállalat életében felmerülő kihívásokra.Tovább...

SBO On Live


SAP Business One On LiveIsmerje meg az SAP Business One ügyviteli rendszert a karosszékében ülve! Vegyen részt a webes konferenciánkon és a legkényelmesebb módon mutatjuk be az SAP Business One vállalatirányítási rendszert!Tovább...

Rendezvénynaptár

OnLiveIT Kft.